Kennel Kees

Kennel Kees

En Keeshond knytter sig meget til sin familie

Har man først fået en Keeshond har man en ven for livet. Den vil gøre alt for at gøre en til pas, bedre kammerat kan man ikke få.
 
 

Kees har en pragtfuld pels, som er selvrensende

Den er noget af det smukkeste at se på, en rigtig bamse. Det rene smukke hoved, de mandelformede øjne, man kan læse alt i det skønne hoved. Har en dejlig smuk pels, mere på kroppen end på benede, det er ret praktisk. Farven er sølv m sort. Nogle er mørkere end andre.
 

Kennel Kees hvalpe

Lækker blød Kesshond.

Kennel Kees hvalpe

Kees er utrolig intelligent.

Jeg synes det er en lærenem hund

Kesshond er en lærenem hund, den er utrolig intelligent, hurtig til at lære "sjove ting" og alm. lydighedstræning. En Keeshond er en hund der elsker at arbejde og løse opgaver, er god til alt form for hundesport. Det er min opfattelse af Keeshonden, ved ikke om det er de linjér jeg har. Synes det er en pragtfuld hund, at arbejde med. En af de ting som jeg synes er rigtig vigtig, er at det er en sund og robust hund .
 

Kennel Kees hvalpe

Er god til alt form for hundesport.

Kennel Kees hvalpe

Smukkere hvalpe findes vist ikke.

Angående motion kræver den ikke meget

Kesshond kræver ikke meget motion. Man skal ikke ud at gå 10 km hver dag. Selvfølgelig kan den godt lide at gå en lang tur, men den kræver det ikke hver dag. Man kan tage de længere ture i weekenden.
 

Kennel Kees hvalpe

Kesshond begynder tidelig hvalpetræning.

Kennel Kees hvalpe

Kesshond hvalp hviler efter træning