Kennel Kees

Kennel Kees

Min opfattelse af Keeshonden

icon
Keeshonden er noget af det smukkeste at se på.

Keeshonden er en fantastisk race. Den er meget populær i USA, Canada, Sverige, England. Der er ikke så mange der kender den i Danmark, det er en stor skam.

Tror ikke på der findes skønner race. Man bliver i godt humør i dens selskab. Det er ikke fordi jeg ønsker, det skal være en modehund, det er aldrig godt for en race.

Den er noget af det smukkeste at se på, en rigtig bamse. Det rene smukke hoved ,de mandelformede øjne, man kan læse alt i det skønne hoved. Har en dejlig smuk pels, mere på kroppen end på benede, det er ret praktisk. Farven er sølv m sort. Nogen er mørkere end andre, det er smag og behag, hvad man synes om.

 

k

KEESHOND

 

Det er en rigtig god vagthund, skal nok fortælle hvis der er noget der ikke skal være der. Synd man skriver forskellige steder, at den gøer meget. Det er op til en selv. Skal huske på det er en vagthund, så selvfølgelig skal den give lyd, når der kommer nogen. Når man så har hilst på dem der kommer, så er der ro igen.

Jeg synes det er en lærenem hund, den er utrolig intelligent. Hurtig til at lærer noget, sjove ting og alm lydighed, ja alt. Den elsker at arbejde og løse opgaver. Er god til alt form for hundesport. Ved ikke om det er de linjer jeg har, men jeg har haft gode resultater på lydighedsfronten. Vi går også meget på udstilling i Danmark og i udlandet. Der har vi også haft rigtig gode resultater.

En af de vigtigste ting, synes jeg, er at det er en meget sund race. Det er en stærk og og robust hund. Man skal ikke betale en masse penge hos dyrlægen.

Det er en rigtig god familiehund, den elsker sin ejer. Vil gå igennem ild og vand for en.

Angående motion kræver den ikke meget. Man skal ikke ud at gå 10 km hver dag. Selvfølgelig kan den godt lide at gå en lang tur, men den kræver det ikke hver dag. Man kan tage de længere ture i weekenden, når man har fri.

Ja som i kan læse er jeg vild med den race, den er fantastisk. Fik den første i 1976.

KENNEL KEES